Wednesday 24 Jul

i
06:30
Mysore Ashtanga
Sunny 60mins
i
09:30
Vinyasa
Sunny 75mins
i
10:00
Hatha
Sara 75mins
i
10:30
Yoga & Meditation
Ann 75mins
i
11:15
Vinyasa
Sunny 75mins
i
17:30
Hatha
Nikki 75mins
i
17:30
Beginners
Jan 60mins
i
18:00
Jivamukti
Evelyn 75mins
i
19:00
Hatha
Sunny 75mins
i
19:15
FREE Zen Meditation Class
Matt 75mins

Thursday 25 Jul

i
09:30
Vinyasa
Ian 75mins
i
10:00
Hatha
Rosie 75mins
i
11:00
Vinyasa
Ian 75mins
i
11:15
Hatha
Nikki 75mins
i
11:30
Beginners
Jan 75mins
i
12:45
FREE Hatha
Fiona 45mins
i
17:30
Vinyasa
Saeunn 75mins
i
19:00
Ashtanga
Olga 75mins
i
19:15
Yin
Ann 75mins

Friday 26 Jul

i
06:30
Mysore Ashtanga
Sunny 60mins
i
09:30
Ashtanga
Sunny 75mins
i
09:45
Power
Julia 75mins
i
10:00
Beginners Yoga
Rosie 75mins
i
11:15
Hatha
Julia 75mins
i
17:15
Vinyasa
Eva 75mins
i
18:00
Pregnancy
Kate 75mins
i
18:45
Hatha
Sunny 60mins

Saturday 27 Jul

i
08:45
Vinyasa
Jan 60mins
i
10:00
Vinyasa
Kathryn 75mins
i
10:00
Hatha
Jo 75mins
i
11:30
Vinyasa
Kathryn 75mins
i
11:30
Gentle Vinyasa
Jo 60mins
i
17:00
Ashtanga
Sunny 75mins

Sunday 28 Jul

i
08:45
Ashtanga
Sunny 75mins
i
10:00
Hatha
Reut 75mins
i
10:30
Vinyasa
Sunny 75mins
i
17:00
Yin & Meditation
Vic 90mins

Monday 29 Jul

i
07:15
Sunrise
Julia 75mins
i
09:30
Vinyasa
Sunny 75mins
i
09:45
Power
Bertie 75mins
i
11:15
Hatha
Bertie 75mins
i
11:30
Beginners
Sunny 60mins
i
17:30
Vinyasa
Saeunn 75mins
i
19:00
Vinyasa
Sue 75mins
i
19:15
Hatha
Jo 75mins
i
20:30
Beginners
Sue 60mins

Tuesday 30 Jul

i
09:30
Vinyasa
Ian 75mins
i
10:00
Hatha
Jeni 75mins
i
10:00
Yoga for Cancer
Ruth 60mins
i
11:00
Ashtanga
Ian 75mins
i
11:30
Healthy Ageing
Ruth 60mins
i
12:45
FREE Vinyasa
Helle 45mins
i
17:15
Yin
Ann 60mins
i
17:30
Vinyasa
Sian 75mins
i
18:30
Gretton Village Hall
Sharon 60mins
i
19:00
Ashtanga Intermediate
Sunny 75mins
i
19:30
Forrest Inspired
Celia 75mins
i
20:00
Hatha
Sue 60mins