Mon 21 Oct

07:15
Sunrise
Julia 75mins
09:30
Vinyasa
Sunny 75mins
09:45
Power
Bertie 75mins
11:15
Hatha
Bertie 75mins
11:30
Beginners
Sara 60mins
17:30
Vinyasa
Evelyn 75mins
19:00
Vinyasa
Sara 75mins
19:15
Hatha
Jo 75mins
20:30
Beginners
Sara 60mins

Tue 22 Oct

09:30
Vinyasa
Ian 75mins
10:00
Hatha
Nikki 75mins
10:00
Gentle Healing Yoga
Ruth 60mins
11:00
Ashtanga
Ian 75mins
11:30
Healthy Ageing
Ruth 60mins
12:45
FREE Vinyasa
Fiona 45mins
17:15
Yin
Ann 60mins
17:30
Vinyasa
Sian 75mins
18:30
Gretton Village Hall
Jo+Simon 60mins
19:00
Ashtanga Intermediate
Sunny 75mins
19:30
Yin Yang Yoga
Jay 75mins
20:00
Hatha
Sara 60mins

Wed 23 Oct

06:30
Mysore Ashtanga
Sunny 60mins
09:30
Mindful Movement
Nafia 75mins
10:00
Hatha
Mary 75mins
10:30
Yoga & Meditation
Ann 75mins
11:15
Vinyasa
Sunny 75mins
17:30
Hatha
Nikki 75mins
17:30
Beginners
Jan 60mins
18:00
Jivamukti
Evelyn 75mins
19:00
Hatha
Sunny 75mins
19:15
FREE Zen Meditation Class
Matt 75mins

Thu 24 Oct

09:30
Vinyasa
Ian 75mins
10:00
Hatha
Mary 75mins
11:00
Vinyasa
Ian 75mins
11:15
Hatha
Nikki 75mins
11:30
Beginners
Jan 75mins
12:45
FREE Hatha
Suzy 45mins
17:30
Vinyasa
Niki 75mins
19:00
Ashtanga
Sunny 75mins
19:15
Yin
Ann 75mins

Fri 25 Oct

06:30
Mysore Ashtanga
Sunny 60mins
09:30
Ashtanga
Sunny 75mins
09:45
Power
Niki 75mins
10:00
Beginners Yoga
Rosie 75mins
11:15
Hatha
Niki 75mins
17:30
Vinyasa
Eva 75mins
18:00
Pregnancy
Kate 75mins
19:00
Yoga Playtime (Acro)
Olga+Pav 75mins

Sat 26 Oct

08:45
Aroma Yoga
Jeni 60mins
10:00
Vinyasa
Karen 75mins
10:00
Hatha
Jeni 75mins
11:30
Vinyasa
Karen 75mins
11:30
Somatic Yoga
Jeni 60mins
17:00
Ashtanga
Steph 75mins

Sun 27 Oct

08:45
Ashtanga
Sunny 75mins
10:00
Hatha
Olga 75mins
10:30
Vinyasa
Sunny 75mins
11:30
Yoga Playtime (Acro)
Olga+Pav 75mins
17:00
Yin & Meditation
Vic 90mins